Spremenite velike ideje v večje priložnosti

Finančna tehnologija na novo oblikuje sodobni plačilni ekosistem. Kot vodilna na področju plačil je Visa ponosni partner več kot 2000 finančnih tehnologij vseh velikosti po vsem svetu. Naši programi zagotavljajo obseg in strokovnost ki ga finančne tehnologije potrebujejo za obvladovanje zapletenosti plačil in digitalnega poslovanja.

Oglejte si, kako Visa krepi vlogo finančnih tehnologij, kot je vaša

Z izkoriščanjem strokovnega znanja in obsega družbe Visa so finančne tehnologije lahko uresničile svoje zamisli in končnim strankam ponudila nove plačilne inovacije. Partnerski programi Visa omogočajo finančnim tehnologijam, da svoje poslovne zamisli in plačilne inovacije prenesejo na trg.

Airwallex

Airwallex se je s programom Pospešene finančne tehnologije hitro vključil v omrežje Visa in izdal kartico Visa. Njihove stranke imajo zdaj na voljo nov, priročen način čezmejnega plačevanja.

Dock

Brazilska finančna tehnologija je morala stranki izdati kartice, vendar ni imelo regulativnih izkušenj na trgu, zato se je Visa Ready povezala s partnersko institucijo Dock in kartice izdala v 13 dneh.

Preberite študijo primera

Ostanite na tekočem

Prijavite se in bodite obveščeni o najnovejših novicah, dogodkih in virih, povezanih s pobudami Vise na področju finančne tehnologije.
*Program Pospešene finančne tehnologije Visa je trenutno na voljo samo v Združenih državah Amerike.