Stopite v stik z nami

Na voljo vam je več ekip Visa po celotni Evropi. Podrobnosti za prave stike za določene teme se nahajajo spodaj.

Zaradi varnostnih razlogov vas prosimo, da v komunikaciji preko elektronske pošte ne razkrivate številk vaših kartic.

Vprašanja v zvezi z vašo kartico Visa

Visa ne bremeni kartic in ne postavlja pogojev za uporabo vaše kartice – to opravljajo naši člani. V primeru, da imate vprašanje ali pritožbo v zvezi z vašim Visa kartičnim računom , stopite v stik z vašo banko. Oglejte si naše informacije za imetnike kartic.

Izgubljena kartica Visa

V primeru, da ste izgubili vašo kartico Visa, si lahko ogledate seznam telefonskih številk za pomoč na naši strani »Izgubil sem kartico Visa«.

Verified by Visa

Na voljo je stran, ki je posvečena samo informacijam o sistemu Verified by Visa. Tam boste dobili vse odgovore na vaša vprašanja v zvezi s tem.


Visa Personal Payments

V primeru, da imate vprašanje v zvezi z Visa Personal Payments, se obrnite na vašo banko, ali na osebo, ki vam je poslala denar.

V primeru, da imate vprašanje v zvezi z uporabo storitve Visa Personal Payments, lahko stopite v stik z nami prek elektronske pošte: vpp@visa.com. Zaradi varnostnih razlogov vas prosimo, da v elektronsko pošte ne vključujete vaše telefonske številke, številke vaše kartice ali kakršnih koli podrobnosti v zvezi s plačili.

Splošne poizvedbe

V primeru, da niste našli informacije, ki jo iščete, stopite v stik z nami.

Tel: +44 (0)20 7795 5777 (poizvedovanje)
Tel: +44 (0)20 7937 8111 (centrala)
E-mail: enquiries.europe@visa.com

Vse poizvedbe uporabnikov so obravnavane s strani Ekipe za delo s poizvedbami uporabnikov, ki se nahaja v Združenih državah Amerike.

Za lažjo in hitrejšo pomoč nam sporočite ime vaše banke, država v kateri je bila kartica izdana, tip kartice (kreditna, debetna, predplačniška, itn). Lahko nam sporočite tudi prvih 6 številk vaše kartice. Zaradi varnostnih razlogov v elektronski pošti nikoli ne napišite celotne številke kartice.

Trgovci in podjetja

V primeru, da že sprejemate kartice Visa in imate vprašanje, boste morali stopiti v stik z vašim izdajateljem kartice, ki vam bo predstavil vse v zvezi s sprejemanje kartic Visa. V primeru, da želite začeti sprejemati kartice Visa, se o tem posvetujte z vašim izdajateljem kartice – za začetek bo najboljše, da se o možnostih pozanimate na vaši banki. Nasveti in informacije za prodajalce in podjetja so na voljo tudi v odseku »Sprejemanje plačil«.

Poizvedovanje za medije

V primeru, da ste novinar, si lahko v odseku »Newsroom« ogledate seznam kontaktov za medije.

Člani

V primeru, da ste član Visa Europe, stopite v kontakt z Visa Europe Customer Support na številko, ki na voljo v vaši državi, ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte: customersupport@visa.com.

Iskalci zaposlitve

Če ste iskalec zaposlitve in si želite kariere v Visa Europe, si oglejte informacije o zaposlitvah.

Odgovornost podjetij

Preberite si pristop k odgovornosti podjetij Visa Europe.

Informacije o podjetju

Visa Europe Services Inc je podjetje, vključeno v Delaware USA, deluje pa preko veje v Londonu (številka veje BR007632), ki je registrirana na naslovu 1 Sheldon Square, London W2 6TT

Davčna številka: GB 840 111 776