Inovacije pri Visi

Naša skupina za inovacije in oblikovanje Visa, ki jo sestavljajo oblikovalci, inženirji, strokovnjaki za izdelke in voditelji inovacij, pomaga strankam zmagati na konkurenčnem trgu z izdelavo trgovinskih rešitev, ki so pametnejše, hitrejše in varnejše za njihove stranke. Tukaj je opisano, kako lahko sodelujete pri Visa inovacijah in oblikovanju.

Izkusite naš inovacijski center in studio

Podoživite en dan v življenju povezanega potrošnika in odkrijte, kako spreminjamo prihodnost plačil s poglobljenimi predstavitvami inovativnih tehnologij.

Odkrijte svoje priložnosti za inovacije

Naše delavnice odkrivanja ponujajo globok potop v trende v panogi in določajo prednostna področja za rast, kar strankam omogoča odklepanje področij priložnosti na podlagi raziskav uporabnikov.

Soustvarjajte vrhunske rešitve in izkušnje

Izkoriščamo tehnike oblikovanja za razumevanje bolečih točk, potrjevanje konceptov, oblikovalskih rešitev, pilotne izdelke ter lansiranje in integracijo novih izdelkov v plačilni ekosistem.


Naši prostori

Navodila za pot

Sodelujmo

Obiščite naš inovacijski center v San Franciscu ali inovacijski studio v New Yorku, da raziščete nove možnosti za svoje stranke.