• Vsak je sprejet – povsod

  Zaslužite si delovno okolje, ki spodbuja raznolikost in vključenost.

 • Dan žena

  Ob dnevu žena si oglejte, kako družba Visa podpira drzne mlade podjetnice pri uresničevanju njihovih novih poslovnih vizij.

 • Springboard Initiative - an opportunity to thrive

  Visa has partnered with the Springboard Initiative to provide access to career opportunities in technology to underserved youth in the Bay Area

 • Družinski dan

  Oglejte si, kako je več kot 800 otrok in njihovih staršev, ki so zaposleni pri družbi Visa, uživalo v dnevu na sedežu družbe Visa, polnem izjemnih izkušenj, ki so obiskovalce navdahnile s kreativnostjo, jim pomagale razumeti poslovanje družbe Visa in jim z novimi tehnološkimi inovacijami dale vpogled v prihodnost.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Vsi smo pomembni


Vsak ima svojo zgodbo

Univerzalno sprejemanje za vse in povsod ni samo obljuba naše blagovne znamke, ampak osnova kulture naše družbe. Spodbujamo kulturo namernega vključevanja, da ustvarimo občutek povezanosti na delovnem mestu in podpremo raznolikost mišljenj, kultur in življenjskih slogov. Medsebojno sodelujemo na zabaven, izzivalen in navdihujoč način. Spoznajte štiri zaposlene, ki pomembno prispevajo v našo družino Visa.

Skupine za vire med zaposlenimi

Takoj se lahko vključiš v skupnost, tako da se pridružiš skupini za vire med zaposlenimi (Employee Resource Group – ERG) in sekciji za raznolikost in vključenost na globalni ravni. ERG so samo eden od načinov za povezovanje z drugimi osebami, ki imajo enako kulturno poreklo, življenjski slog ali podpirajo isti humanitarni namen. Te skupine spodbujajo boljše razumevanje virov, talentov in prispevkov naših zaposlenih.

Vsi se izobražujejo in rastejo

Vaša izkušnja družbe Visa vključuje več kot samo vaša vsakodnevna opravila; zajema tudi nove priložnosti za izobraževanje in rast, vznemirljive projekte, v katerih lahko sodelujete in povezave z osebami, ki vam želijo pomagati pri napredovanju v poslovni karieri do položaja, ki si ga želite. Smo majhna družba z velikim odtisom, v kateri je vaš vpliv eksponenten – izobraževanje in pridobivanje novih veščin je zagotovljeno.

Vsi imamo življenjske izkušnje

Razumemo, da se v življenju zgodi marsikaj. Cenimo celega človeka in želimo, da imate občutek, da živite v skladu s pravimi prioritetami.

Vsi lahko vplivamo


Vsi smo odgovorni


Everyone is connected

Naša posebna ekipa za raznolikost pri zaposlovanju je dobro povezana s pomembnimi mrežami – organizacijami in univerzami, ki so namenjene študentom in poslovnežem, ženskam in narodnim manjšinam. Dejavno sodelujemo z raznoliko skupnostjo upornikov, pionirjev in ljudi, ki si drznejo tvegati, ker jih fascinirajo nove tehnologije, ki preobražajo življenja in se želijo opolnomočiti za spreminjanje poslovanja po vsem svetu. Naj omenimo samo nekaj organizacij, s katerimi sodelujemo:

priznava Visa

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#ŽivljenjeDružbeVisa

Spremljajte nas na Instagramu in odkrijte vaš Everywhere.

Pridružite se ekipi Visa še danes

Vedno smo na preži za novimi najboljšimi talenti.